Един от най-великите оперни певци - Пласидо Доминго - е

...
Един от най-великите оперни певци - Пласидо Доминго - е
Коментари Харесай

И Доминго замесен в сексскандал

Един от най-великите оперни артисти - Пласидо Доминго - е упражнявал напън върху дами с обещания да подкрепи музикалната им кариера против секс. Това описват пред „ Асошиейтед прес “ осем певици и една танцьорка. Случаите са от края на 80-те години и са се развивали в продължение на три десетилетия. Певецът дефинира обвиняванията като „ надълбоко смущаващи “, само че „ неточни “. 78-годишният Пласидо Доминго - сега шеф на операта в Лос Анджелис - е една от най-бляскавите фигури на класическата музика, обожаван от публиката. В света на операта всички са знаели за тъмната му страна, само че са мълчали - настояват обвинителките. Интервюираните дами описват, че тормозът се изразявал в нежелани целувки по устните, докосвания, позвънявания по телефона през нощта и предложения да го посетят и да му изпеят песен в хотелската му стая или в дома му. Само една не крие името си - Патриша Улф, пяла с Доминго във Вашингтонската опера. Останалите към момента работят и се притесняват от възмездие и насмешки. Патриша Улф не е споделяла с никоя от другите дами в нейната обстановка.

Джослин Гекър съобщи пред Асошиейтед прес, че девет дами са споделили, че оперната звезда Пласидо Доминго е употребявал своята власт и популярност в опитите да притиска дами да стартират полови връзки с него. Десетки хора от оперната промишленост ни споделиха, че това е било обществена загадка десетилетия наред. Седем от тези дами споделят, че тяхното „ не “, се е отразило зле на кариерата им.

Пласидо Доминго декларира: „ Обвиненията от тези неназовани лица отпреди 30 години са надълбоко смущаващи и по този начин показани, са неточни. При все това е мъчително да чуя, че е допустимо да съм разстроил някого или да съм го предиздвикал да се усеща неловко - без значение какъв брой от дълго време е станало и макар положителните ми планове. “ В изказването си той акцентира, че вярвал, че интимните му връзки са били по взаимно единодушие, и че тези, които го познават, знаят, че не би обидил или наранил преднамерено никого. Певецът напомня, че днешните стандарти за държание са доста разнообразни от тези в предишното.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР