Един от най-великите боксьори в историята - , имал много

...
Един от най-великите боксьори в историята - , имал много
Коментари Харесай

Култов! Тайсън пребивал партньори 5 пъти по-бързо, за да... гледа "Том и Джери"

Един от най-великите боксьори в историята - , имал доста любопитна процедура - да пребива спаринг сътрудниците си допустимо най-бързо, само че не, с цел да тества и развива уменията си, а с цел да се прибере бързо и да гледа известното анимационно филмче " Том и Джери ".
Това споделя неговият някогашен телохранител и водач Руди Гонзалес. Той признава, че Тайсън е съкращавал тренировки и сесии, които трябвало да се осъществят за 5 часа, до единствено 60 минути, с цел да се прибира по-рано.
В неговата книга - The Inner Ring, която е развита и в анимационен филм, Гонзалес изяснява: " Когато тренирахме във Вегас, спаринг сесиите му бяха от 12 по обяд до 5 следобяд. Той бе най-милият човек преди спарингите и питаше сътрудниците си по какъв начин са, по какъв начин са фамилиите им.
А по-късно нокаутираше петима души - всичките в границите на един час, с цел да не остане никой различен. Веднъж видях да удря крепко боксовата круша и тя се повреди на няколко пъти. Другите боксьори, които трябваше да са спаринг сътрудниците му, просто си тръгваха при тази панорама.
Те споделяха: " Няма да се закачаме с теб през днешния ден (с Тайсън - бел. ред.), не ме интересува какъв брой пари ще ми платиш ". Всеки, който се изправяше против него, получаваше удар и падаше. Малко по-късно си взимаха багажа и си тръгваха " - споделя Гонзалес и продължава:
" Един ден попитах: Шефе, комплициран съм, всичко това не е ли, с цел да работиш върху техники? ". Той ми отговори: " Ако товап продължава по-дълго, ще изпуснем " Том и Джери " анимациите " - приключва Гонзалес.

Наскоро се появи и нова доста любопитна история от неговия телохранител. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР