Един от най-великите американски футболисти прекарва седмицата в Гърция, работейки

...
Един от най-великите американски футболисти прекарва седмицата в Гърция, работейки
Коментари Харесай

Карли Лойд става дипломат, отправя послание на САЩ към децата в Гърция

Един от най-великите американски футболисти прекарва седмицата в Гърция, работейки с деца и напомняйки на всички, че най-важните моменти в спорта не постоянно приключват с група от напоени с шампанско спечелили, които държат трофей.

Пенсионираният олимпийски играч и звезда от Световната купа Карли Лойд се причислява към тогавашния популярен мъж в Съединени американски щати Коби Джоунс на терена и в общности в Гърция като част от особено създадена стратегия от посолството на Съединени американски щати в Атина, „ Промяна на играта: Спорт за приобщаване “. Една от задачите му е да припомня на децата, а може би и на техните родители, за главната причина да спортуваме – да се научим да водим, да включваме другите и да бъдем добър съотборник.

„ Това, което го прави особено е, че когато тези деца имат топка в краката си, всички останали терзания и проблеми изчезват “, сподели Лойд в изявление за Асошиейтед прес. „ Надявам се, че ще обиколим света и ще приказваме за моето пътешестване и какво лиши, възходите и паденията, уповавам се,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР