Един от най-важните транзити тази година е преминаването на Северния

...
Един от най-важните транзити тази година е преминаването на Северния
Коментари Харесай

Северен лунен възел в Телец 2022-2023: Какво да очаквате?

Един от най-важните преноси тази година е прекосяването на Северния лунен възел в знака на Телец. Той ще прекара там към година и половина. По какъв метод това ще ви повлияе?

На 18-ти януари 2022 година директният Северен лунен възел влезе в знака на Телец. Той ще остане в Телец до 12-ти юли 2023 година . Това значи, че към година и половина тематиките на Телец и Скорпион ще бъдат на фокус. Скорпион, защото в този знак се намира транзитиращият Южен лунен възел.

Северният лунен възел и Южният лунен възел съставляват значима ос в астрологията, като знаците, в които се намират те, постоянно са срещуположни. В наталната карта на всеки човек също има Лунни възли – Северният сочи посоката, в която душата е избрала да се развива в този живот, а Южният – това, което всеки носи в себе си от предходни животи.

Когато става въпрос за директните Лунни възли, те задават тематиките, които въздействат освен на самостоятелно равнище, само че и на международен проект. През последните 18 месеца директният Северен лунен възел беше в Близнаци, а директният Южен лунен възел в Стрелец. Това насочи вниманието ни към тематики като информация, осведоменост, пътешестване, придвижване, религия.

 Добави изложение
Какво може да чакаме от Северен лунен възел в Телец?
Телец-Скорпион е ос, обвързвана с ресурсите и с това какво цени човек.

Какво е мое (Телец) и какво е общо (Скорпион) – със Северния лунен възел в Телец ще би трябвало да се съсредоточим върху това, което наше лично (материални, прочувствени, умствени и духовни ресурси).

Понякога, изключително в най-близките връзки, човек може да се откаже от своите лични стремежи и потребности, давайки приоритет на връзката. В други случаи сливането на запаси също може да не е уравновесено, защото не се поставят идентични старания от всички. Подобни обстановки ще би трябвало да бъдат преосмислени.

Представете си мотото на Северния лунен възел в Телец като: „ Сложете първо своята кислородна маска, преди да помагате на другите “.

Самооценка (Телец) и фамилиарност (Скорпион) – ще се наложи на развием своята самокритика. Здравословното възприятие за стойност и убеденост ще ни помогне да преоценим взаимоотношенията си с другите и да премахнем тези, чиито основи на са постоянни. Дори в любовен проект – когато човек знае своята стойност и усъвършенства себе си, той доста по-лесно притегля сътрудници, които са подобаващи за него. По този метод може да се прояви и същинското възприятие за фамилиарност.

 Добави изложение

Автономия (Телец) и обединение (Скорпион) – Северният възел в Телец ще ни тласне към по-голяма автономия, даже това да ни наподобява ужасно. Ако сте подвластни от други хора – прочувствено, финансово или по различен метод, това е време да започнете да разчитате повече на себе си.

Друга версия на този сюжет е опит да се управляват ресурсите на други хора (емоционални, финансови и т.н.). Сливането с другите от позицията на обич е това, което Скорпионът в действителност желае, само че човек може да го реализира, единствено в случай че се усеща задоволително сигурен и предпазен (Телец).
Северен лунен възел в съвпад с Уран в Телец
Северният лунен възел прави необичаен аспект през 2022 година – съвпад с планетата Уран в знака на Телец. Точният аспект е на 26-ти юли 2022 година, само че резултатът може да се усеща от май до септември. Съединяването на Северният лунен възел и Уран ще ни „ разсъни “ – в някои случаи доста ненадейно, в други – с забавни „ случайности “ и обрати.

Подсказка: Всичко в живота и астрологията е циклично, а човек се учи най-добре от своя личен опит. За да разберете какво да очаквате от Северния лунен възел в Телец и Южния лунен възел в Скорпион, би трябвало да помислите какво се е случило в живота ви при този пренос в предишното. Двата най-скорошни преноса са били в интервалите: април 2003 – декември 2004 и септември 1984 – април 1986 година.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР