Един от най-важните артикули, които съм включила в в началото

...
Един от най-важните артикули, които съм включила в в началото
Коментари Харесай

Разходка и хранене - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - IV

Един от най-важните продукти, които съм присъединила в първоначално за разходката на бебето е: бебешката количка.

Наред с детските мебели, дрешки и храни за бебето, детските колички са идната стока на пазара, която се предлага в извънредно богата гама от модели и марки.

Базовите типове детски колички, които е добре да познавате преди да извършите своя избор са:

Летни колички
Комбинирани колички с един панер
Комбинирани колички с два коша – летен и зимен
Триколки

В взаимозависимост от сезона, в който ще се роди вашето бебе, можете да прецените какъв вид количка ще ви е нужен.
За разходка:
1. Количка
2. Кутийка за биберон за количка
3.Температуро запазваща кутия за шишетата с течности

За хранене:
1. Физиологично шише за новородени - 250 мл.
2. Шише за вода – 125 мл.
3. Анатомичен биберон залъгалка
4. Четки за шише и биберон
5. Лигавник
6. Електрически стерилизатор / таблетки за студена дезинфекция

Основните критерии, с които е хубаво да се съобразите при избора на бебешка количка са: маневреността, тежестта, леснотата при прегъване на количката и ситуацията на гръбчето на бебето.
Колкото по-маневрен, лек, елементарно сгъваем и с повече положения на гърба е даден модел детска количка, толкоз по-удобно и елементарно ще е за вас по време на употребата й.

Термобоксовете
Тази движимост е доста практична и комфортна изключително, в случай че бебето е родено в зимните месеци и е на изкуствено хранене. Термочантите резервират предварителната температура на течността, която сте сложили в шишето досега, в който ви е нужна. Така умерено можете да съхраните топла вода за изработката на приспособено мляко или да съхраните топъл чай.

Следващата секция в за бебето са нещата за хранене.

В магазинната мрежа още веднъж има богат подбор, от който би трябвало да избирате, като главните разлики сред моделите са: продукта, от който са направени шишетата, грамажа, формата, и размера на гърлото.

Продуктите, от които се създават бебешките шишета са разнообразни типове пластмаса или стъкло.
Има доказателства, че някои типове пластмаси при висока температура на течността в тях, изпускат нездравословни детайли за човешкото здраве, които при използването на стъклени бутилки се заобикалят.

Размерът на гърлото на шишето е от голяма важност според от задачата на приложимост. Когато шишето ще се употребява за вода, чай или сок, не е належащо необятно гърло на бутилката. Когато обаче шишето ще се употребява за приспособено мляко, е добре да се снабдите с такова с необятен отвор, с цел да е по-лесно изсипването на сместа мляко.

Предлагат се бебешки шишета и с друга форма. Така наречените физиологични шишета за новородени се разграничават с ъгъла под, който са направени, с цел да улеснят храненето при най-малките. 30 градусовият ъгъл разрешава храненето да се прави в вярна позиция, както и биберона да е цялостен до самия завършек на храненето.

За поддържане на добра хигиена на шишетата и бебешките залъгалки в началните месеци е целесъобразно да употребявате дезинфекция. Стерилизацията може да се извърши с електрически парен стерилизатор, стерилизатор за микровълнова печка, както и студена дезинфекция чрез таблетки или течност.

Електрическият парен стерилизатор работи на правилото на горещата стерилизация като водата се нагрява до 95-97 градуса по Целзий и благодарение на образувалата се пара се унищожават всички бактерии.
Стерилизаторът за микровълнова печка е апарат, който се слага в микровълнова печка и там се прави стерилизацията.
Студената дезинфекция се ползва чрез разтварянето на стерилизираща таблетка или течност в студена вода като готовата течност има период за дезинфекция 24 часа. След това се подготвя нов леден разтвор.Продължава: Бебчо идва! Какво е най-нужно да закупя за бебето?Продължава: БАНЯТА - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - IIIПродължава: СТАЯТА - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - IIПродължава: Бебешка козметика, аптечка и дрешки - V
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР