Един от най-успешните треньори по тенис и чичо на Рафаел

...
Един от най-успешните треньори по тенис и чичо на Рафаел
Коментари Харесай

Чичо Тони за титлите на Рафа Надал: Можеше да са повече

Един от най-успешните треньори по тенис и чичо на Рафаел Надал - Тони счита, че Матадора е можел да има повече от 18 титли от Големия шлем, в случай че не е бил пропуснал поради травми 15 мейджър шампионата.
 Реал Мадрид поздрави Рафа Надал за купата от Ролан Гарос
" Докато си приказвах с него, му споделих, че тази година има опция да завоюва още веднъж " Уимбълдън ". Миналата година той беше доста близо, имаше действителен късмет да завоюва и желая да се надявам, че в този момент това ще бъде допустимо.

Той има 18 трофеи, макар че е пропуснал 15 шампионата от " Големия шлем ". Ако той беше спечелил някои от тези 15 шампионата, в този момент щяхме да приказваме по друг метод.

Зная, че на " Уимбълдън " ще са Федерер, Джокович, Доминик и Тийм, още доста положителни играчи, само че мисля, че Рафаел има късмет, тъй като е невероятно да работиш добре без убеденост. Така че той би трябвало да мисли, че е допустимо ", сподели Тони Надал.

Надал вече има 18 трофеи от Големия шлем, като по този индикатор той изостава единствено от швейцарската легенда Роджър Федерер, който има 20.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР