Един от най-успешните пловдивски бизнесмени Здравко Линкин влезе в нетипично

...
Един от най-успешните пловдивски бизнесмени Здравко Линкин влезе в нетипично
Коментари Харесай

Пловдивският бизнесмен Здравко Линкин стана продуцент

Един от най-успешните пловдивски предприемачи Здравко Линкин влезе в нетипично амплоа. Той е продуцент на доста обещаващото парче „ Това си ти " с реализатор и композитор Дани Милев. Текстът на сантименталната поп балада е на Катерина Бакларова, а режисьор е Борис Радев.

Още по-горещ е клипът към песента, където се снимат Диляна Попова и Асен Блатечки. Секссимволите на България имат наследник на съвсем 5 годинки. След раждането на Борил обаче двойката се раздели, а клюката ​носи, че точно сантименталните подиуми в клипа към парчето са запалили пристрастеността още веднъж и двамата отново са дружно.

Видеото демонстрира по какъв начин българската Анджелина Джоли среща Блатечки в ролята му на мастит предприемач на рецепцията в хотел. Засичат се няколко пъти - в лобито, в асансьора, а след това на косъм хубавицата не попада под гумите на първокласната му кола. Накрая Диляна Попова му подава плик с надпис " Това си ти ", изписан още при първата им среща.

Дали за Здравко Линкин продуцентството е нов бизнес, или просто занимание, е рано да се каже. Пловдивският управител ръководи компанията за PVC профили за прозорци, порти, облицовки, щори „ Профилинк ". Миналата година Министерството на стопанската система връчи на Линкин документ за първокачествен вложител клас А за плана му „ Технолинк парк " в Индустриална зона Марица. Инвестицията е за над 6.6 милиона лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР