Един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1 Семи

...
Един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1 Семи
Коментари Харесай

Легендарният боец Семи Шилт пристига в България за 13-ия международен лагер по карате киокушин

Един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1 Семи Шилт ще бъде специфичен посетител на 13-ия Международен подготвителен лагер по карате киокушин в Камчия. Той стартира на 30 юни и ще продължи до 7 юли в това число, а самият Шилт ще дойде в България на 1 юли.

Легендарният войник е холандски ашихара каратека, кикбоксьор и играч смесените бойни изкуства. Той е четирикратен първенец от Светвните Гран При на К-1 и е единственият притежател на три следващи трофеи. Освен в К-1 той е взел участие и в дуели от ММА в шампионатите на Pride Fighting и UFC. През октомври 2018 година Шилт пристигна в България за специфичен семинар по кикбокс и муай тай, а в този момент ще организира и специфични тренировки по време на подготвителния лагер на Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU). Близо 1600 каратисти от 28 страни ще вземат участие в лагера, което го прави и най-голямото събитие за карате киокушин общността в света.

В рамките на 13-ия Международен лагер на БККФ и KWU ще се организира и първата Световна купа на KWU по киокушин за юноши, девойки и кадети в три възрастови групи (14-15 години, 16-17 години и 18-21 години). За пръв път на лагера в Камчия ще се състои и особено издание на най-новата верига церемония вечери по бойни спортове SENSHI. То ще се организира в границите на два дни в Амфитеатъра в Камчия и ще предложи извънредно вълнуващи и зрелищни дуели по разпоредбите на напълно нов устав на KWU International Professional League – фул контакт карате киокушин, с удари в главата, като са разрешени даже хвърляния и удари с лакти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР