Един от най-успешните български тенисисти – Димитър Кузманов намира алтернативни

...
Един от най-успешните български тенисисти – Димитър Кузманов намира алтернативни
Коментари Харесай

Кузманов: Сезонът най-вероятно ще започне през август или септември

Един от най-успешните български тенисисти – Димитър Кузманов намира различни способи да тренира вкъщи, а посредством видеочат с играчи от АТП дискутират обстановката, проблемите и бъдещето на международния тенис.

„ Последната информация е, че има планове да стартира да се тренира на 13 юли, въпреки че всички сме единомислещи, че това няма да е началото на сезона. Сезонът най-вероятно ще стартира през август или септември. Всички, в това число и аз, сме оптимисти, че тенис тази година ще има. Въпросът е какъв брой дълго ще се играе сезонът, само че тенис сигурно ще има. Макар че през вчерашния ден (б.р. оня ден) излезе информация, че уредниците на шампионата в Канада анулират откритото състезание, Мастърс 1000, който имат, само че отново споделям, в групата, в която съм, в известията, които си разменяме и мненията, всички са единомислещи, че тенис ще има тази година “, стартира Мико.

„ Хубавото на тази обстановка е, че всички ще тръгнем от една и съща позиция. Разбира се, някои ще са малко по-облагодетелствани – тези, които могат да употребяват фитнес и корт, заради обстоятелството, че най-вероятно ги имат у дома или са в затворен комплекс и така нататък Общо взето всички ще тръгнем от един старт “, продължи той.

„ Една от концепциите е през интервала, в който не сме взели присъединяване на шампионати да има някакво заплащане от ATP или ITF под формата на заплата или хонорар. Другата алтернатива, която се разисква е преди началото на сезона наградните фондове да се удвоят, с цел да може да се компенсира това, което си изгубил през този интервал “, разкрива пловдивчанинът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР