Един от най-успешните български модели Диляна Попова се завърна към

...
Един от най-успешните български модели Диляна Попова се завърна към
Коментари Харесай

Вълнуващ моден проект с Диляна Попова

Един от най-успешните български модели Диляна Попова се завърна към своята пристрастеност - модата. Tози път още веднъж в амплоато на дизайнер, дружно с един от най-близките си другари Росен Георгиев. Снощи те показаха част от новата сбирка на марката Ross by Ross в сърцето на София, в Художествената изложба на ул. Оборище.

 Вълнуващ фешън план с Диляна Попова

Най-актуалната локация за просвета и изкуство посрещна персони от света на бизнеса и дипломатическите среди. Те изненадаха гостите с ексцентрично решение - облеклата от стилната сбирка бяха показани като експонати, които могат да бъдат прегледани от близко и за по-дълго време - преимущество, изчезнало при общоприетия фешън подиум.

Основните дизайни от сбирката са на креативиния Росен Георгиев, прочут и като основател на няколко сполучливи морски ресторанта и най-любими пекарни в столицата. Пред своите посетители, Росен с малко, само че прочувствено слово благодари на Диляна за поддръжката и вдъхновението, с които тя му е помогнала за основаването на част от моделите. За новото си амплоа, той показа, че е дългогодишна фантазия, като и в този случай за бизнесмена е бил значим всеки един подробност - висококачествените платове са импорт от Италия, като принтовете също са дизайнерски. Линията е въодушевена от класиците - YSL, Dior, Channel, като главната цел на сбирката е да показа модата като метод на живот и да предложи високо качество на дамите, които наблюдават международните трендове.

 Вълнуващ фешън план с Диляна Попова
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР