Един от най-успелите български треньори Георги Василев-Гочето коментира процесите около

...
Един от най-успелите български треньори Георги Василев-Гочето коментира процесите около
Коментари Харесай

Гочето: Стамен Белчев е много подходящ за ЦСКА

Един от най-успелите български треньори Георги Василев-Гочето разяснява процесите към ЦСКА и опцията Стамен Белчев да се завърне отпред на клуба през лятото.

" В актуалната конюнктура би трябвало да се борим за оцеляване и ситуацията надали е по-различна в ЦСКА. Играчите не са ангажирани, не работят, а им се заплаща, и е обикновено да се намерения за редуциране на разноските. Вече дали ще бъдат освобождавани, можем да гадаем. Но в този момент е добър миг да се намерения за бъдещото развиване на клуба и целите. Ясно е, че ЦСКА няма по какъв начин да разчита единствено на българи. Все отново тимът постоянно има високи цели. Ще е радващо, в случай че се обърне и повече внимание на школата, само че не непременно. Все отново, както знаем добре, от всяко дърво свирка не става ", показа Василев.

" Напоследък се приказва интензивно, че Стамен Белчев ще се завърне в ЦСКА. Той добре познава ситуацията, а и в клуба знаят методите му на работа. Това е добър вид с оглед това, което се случи след него в ЦСКА. Това, че към него имаше предложения да се завърне през предходната година, приказва, че в клуба са разбрали, че освобождението му е било неточност. Един тип си признават, че са сбъркали. Уважавам и Крушчич, който се оправи обичайно поради ситуацията, в която беше подложен ", добави Гочето пред " Тема Спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР