Един от най-талантливите родни плувци в последните години Йордан Янчев

...
Един от най-талантливите родни плувци в последните години Йордан Янчев
Коментари Харесай

Йордан Янчев е отстранен от националния отбор по плуване

Един от най-талантливите родни плувци в последните години Йордан Янчев е отхвърлен от националния тим за неспазване на режима, новината заяви ръководителят на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев в извънредно изявление за Sportal.bg .

От два месеца Янчев е в родния си град Сандански, където продължава своята подготовка независимо.
 Лагер на националите по плуване @@@

" Истината за Йордан Янчев е, че от два месеца е отхвърлен от националния тим, спрени са му стипендиите. Йордан Янчев е в действителност един от най-талантливите български плувци. Аз персонално доста имах вяра в него, няколко пъти персонално съм провеждал диалози с него, с изключение на спортно-техническият щаб. Но той е остранен за неспазване на режима. В момента той се намира в Сандански - вратите за него в националния тим са отворени, стига да си е взел поука.
 Тренировка на националите по плуване @@@

Колкото и да си надарен, колкото и да си перспективен играч, има избрани неща, които би трябвало да се съблюдават - както всички състезатели съблюдават, по този начин и той да ги съблюдава. Надявам се да тренира в Сандански. Разбрали сме се като покаже нужните резултати да се завърне още веднъж и да се включи към ядрото, което се готви за Олимпийските игри.
 Тренировка на националите по плуване преди Европейското в Глазгоу @@@
Доколкото знам той желае да продължи образованието си в Америка - нека стане. Ако не - ще си продължи тук и нека си е взел поука. В персонален диалог с него той самичък се съгласи, че е позволил неточност и трябваше да си понесе следствията за тази неточност.
 Финали на държавното състезание по плуване за мъже и дами - ден II @@@

Няма безгрешни хора. Шанс ще му бъде даден - стига той да го желае и да покаже нужните резултати ", сподели Аврамчев пред Sportal.bg .
Цялото изявление с Георги Аврамчев може да намерите във видеото!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР