Един от най-талантливите родни плувци в последните години Йордан Янчев

...
Един от най-талантливите родни плувци в последните години Йордан Янчев
Коментари Харесай

Изхвърлиха от националния отбор един от най-талантливите ни състезатели

Един от най-талантливите родни плувци в последните години Йордан Янчев е отхвърлен от националния тим за неспазване на режима. Новината заяви ръководителят на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев. От два месеца Янчев е в родния си град Сандански, където продължава подготовка независимо.

" Истината за Янчев е, че от два месеца е отхвърлен от националния тим, спрени са му стипендиите. Надявам се да тренира и когато покаже нужните резултати да се завърне още веднъж и да се включи към ядрото, което се готви за олимпийските игри. Доколкото знам Янчев желае да продължи образованието си в Америка - нека стане. Ако не - ще си продължи тук и нека си е взел поука. Шанс ще му бъде даден - стига той да го желае и да покаже, че го заслужава “, разяснява Аврамчев пред " Спортал ".

Той заяви още, че втората проба на Антъни Иванов, направена след 14-дневната карантина, също е дала позитивен резултат. „ Явно още не е изчистил вируса, другояче е в доста положително положение. Очакваме просто да покаже негативен тест, с цел да може да бъде освободен от болничното заведение и да се възвърне още малко. Вирусът ще го върнe малко обратно, само че той е твърдоглав “, разяснява Аврамчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР