Един от най-талантливите баскетболисти в България - младежкият национал Марин

...
Един от най-талантливите баскетболисти в България - младежкият национал Марин
Коментари Харесай

Още един национал ще играе в БФБ е-баскет лигата

Един от най-талантливите баскетболисти в България - младежкият национал Марин Мариновq също ще се включи в БФБ е-баскет лигата. Крилото на Балкан ще се пусне в шампионата с цветовете на своя клуб, с който завоюва предишния сезон купата в НБЛ.

Макар и кадър на школата на БУБА Баскетбол, в последните два сезона Маринов игра за ботевградчани. Той е неизменим член на всички национални тимове за подрастващи, като предходната година бе в състава, който приключи на пето място на Европейското състезание, Дивизия В, в Португалия предишното лято.

По-рано през седмицата присъединяване в шампионата обявиха Александър Везенков и баскетболистът от Първа Бундеслига Джарел Райшел.

Същевременно броят на записаните за присъединяване в БФБ е-баскет лигата набъбна до 150 за ден и половина откакто регистрационната процедура беше отворена. Записването завършва в неделя (05.04.2020 г.) в 19:00 часа и се прави в регистрационната форма на уеб страницата на БФБаскетбол.

БФБаскетбол е първата българска спортна федерация, която провежда електронен вид на своето състезание. Двубоите ще имат онлайн стрийминг, само че федерацията води диалози и за телевизионно лъчение онлайн на някои от срещите. Турнирът ще се организира на игрова подпора PlayStation4 и ще е основан на играта NBA2K20, само че в специфична версия, която разрешава всички състезатели да играят с български тимове. Всички сформира в играта ще бъдат с истинските си баскетболисти, само че ще бъдат приравнени с рейтинг 80, с цел да няма привилегировани участници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР