Един от най-солидните играчи на Чикаго Булс от началото на

...
Един от най-солидните играчи на Чикаго Булс от началото на
Коментари Харесай

Бивш играч на Чикаго Булс с болезнени разкрития как Гар Форман е унищожавал биковете

Един от най-солидните играчи на Чикаго Булс от началото на века Луол Денг унищожи от рецензии някогашния общоприет управител на отбора Гар Форман. 35-годишният някогашен състезател върна лентата обратно към 2014-а, когато неизвестно за какво бе пратен в Кливланд по средата на сезона, макар че бе най-хубавият състезател на " биковете " със своите 19.0 точки на мач.

" Бях посветил 10 години от живота си на тима и когато бях сменен, се поучвствах предаден. Човекът, който реши да се отърве от мен, явно унищожи тима. Не ми пречи да го кажа в този момент, тъй като повече няма да беседвам с него. Неговите решения трансформираха целия курс на нещата, които се опитвахме да свършим ", показа южносуданецът.

Luol Deng talked about what happened behind the scenes with contract talks and how Tom Thibodeau was mad at the front office for not signing him to an extension.

Listen to what Thibs did.

WOW.

(Video via simplycarol8/IG) pic.twitter.com/6xXOHLse7y
— Daniel Greenberg (@ChiSportUpdates) July 8, 2020
" Когато Дерик Роуз се контузи, ние в действителност вярвахме, че можем да завоюва купа (когато се върне). Така че когато той разруши тима, ние се почувствахме засегнати, тъй като бяхме доста близки. Имахме задача да изчакаме Дерик да се завърне и да се опитаме още веднъж. Но той просто реши да унищожи тима ", добави той.

Luol Deng said on IG Live with @SimplyCarol8 that he felt betrayed when the Chicago Bulls traded him.

Deng: " The guy who traded me obviously ruined the team. I don't mind saying that now. I would never speak about him as a person, just the decisions he made. "

— Daniel Greenberg (@ChiSportUpdates) July 8, 2020 Денг не спря дотук. Бившето крило изясни, че Форман се е отнасял повърхностно с него по време на договарянията за нов контракт през 2013-а. Исканията на Денг са били по 12 милиона на сезон в границите на 4-5 години, като е имал поддръжката на старши треньора Том Тибодо. Форман обаче е контрирал офертата с 10 милиона на сезон, което е предиздвикало договарянията да пропаднат. Тогавашният ментор на " биковете " обаче е целял да обезпечи новия контракт на Денг със тактиката си точно той да е първата реализаторска алтернатива. Показателите му се покачват стремглаво и Форман е опрян до стената, само че излиза от комплицираната обстановка като разменя Денг за Андрю Байнъм и няколко избора от Драфта (не се трансформират в нищо специално). И всичко това поради няколко милиона.

За благополучие на всички почитатели на Булс, Форман към този момент не е общоприет управител на тима. Той бе сменен на позицията от литовеца Артурас Карнишовас, който ще гради бъдещето на " биковете " оттук насетне.

Колаж: ClutchPoints
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР