Един от най-славните ентри фрагъри в Counter-Strike към момента -

...
Един от най-славните ентри фрагъри в Counter-Strike към момента -
Коментари Харесай

YEKINDAR се измъкна от Virtus.Pro

Един от най-славните ентри фрагъри в Counter-Strike все още - Марекс " YEKINDAR " Галинскис се раздели с оковите на съветския тим Virtus.Pro, чиято благосъстоятелност бе той до напълно скоро. Геймърът се състезава в Team Liquid от няколко месеца насам, само че неговите права бяха напълно под контрола на VP. Това означаваше, че той няма по какъв начин да премине безпроблемно в различен отбор, а откупът му също не беше мечтаното решение за клубовете, чиято политика към Руската инвазия в Украйна явно им забраняваше сходно финансиране на спортни тимове от страната.
 Ще рискува ли Liquid с YEKINDAR? Ще рискува ли Liquid с YEKINDAR?
Мерките, които западът предприе срещу организациите от Русия, блокираха всеки един метод, по който даден клуб може да се снабди с правата на състезател, състезаващ се за съветски отбор. Все отново обаче латвиецът откри път към това да се отскубне един път вечно от клуба, в който не играе от към този момент три месеца. Той самичък е заплатил правата за своето освобождение, разгласи състезателят в обществените мрежи, а сумата, изхарчена от него не е напълно ясна, макар че източници настояват за към един милион $. Това решение трансформира Галинскис в един от най-желаните свободни сътрудници, като несъмнено, от TL евентуално ще желаят да си запазят към този момент добития гений.

" Благодаря на тима и моите съотборници за времето, прекарано дружно. Сега обаче виждам към бъдещето, за което нямам търперние да ви споделя ", показа YEKINDAR.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР