Един от най-слабите сезони в историята на „Биг Брадър“ върви

...
Един от най-слабите сезони в историята на „Биг Брадър“ върви
Коментари Харесай

Погром! Селяндурите И Псевдо Вип-Овете Съсипаха Рейтинга На Брадъра

Един от най-слабите сезони в историята на „Биг Брадър“ върви сега в ефира на Нова телевизия! Липсата на звезди в същинския смисъл на думата и налагането на измислени ВИП-ове със съмнителна известност (с дребни изключения) е отблъснало грубо аудиторията на интригантския формат, сочат последните данни на пийпълметричните системи, които пресмятат рейтингите на предаванията в родния тв ефир.

Тъжните резултати съществено са тормозили мозъците във „ВИП Брадър“, още повече, че сезонът тази есен до последно бе под сериозна въпросителна. Все отново Нова тв им отпусна нов голям заем на доверие, който обаче към този момент не се оправдава.

Според последните данни, рейтингът на епизодите на „ВИП Брадър“ гравитира към 10 % и не повече от 25-26% шер. На понятен език това значи, че едвам 10% от зрителската публика (или 725 000 души, защото 1 % от рейтинга визира 72 500 зрители) са изгубили времето си със селските осъществявания в Къщата. Понятието „шер“ пък демонстрира % на включените на Нова тв приемници в страната. Цифрите са трагично ниски, защото в най-хубавите времена на „ВИП Брадър“ шерът е достигал цели 40 %.

Твърди се, че най-рейтинговият сезон в историята на риалити формата у нас е този от есента на 2015 година Тогава в действителност Къщата гъмжеше от звезди, като стартираме от дует „Ритон“, Преслава, Кристина Димитрова, актьорите Станимир Гъмов и Ернестина Шинова…

Продуцентите на Големия брат са си вкарали необикновен автогол, затваряйки в Къщата персони, които са надалеч от същината на понятието VIP (от англ. – Very Important Person или доста значим човек). Такива без грам подозрение са най-голямата издънка измежду плейметките Нора Недкова и надутият като пуяк гримьор Валентин Кулагин. Планът, че свадите посред им ще изстрелят рейтингите до галактически небеса, не е сработил и в действителност е направил голяма услуга на конкурентното риалити, което тече на гърба на „ВИП Брадър“ по Би Ти Ви – „Фермата“.

Към момента предаването на Иван и Андрей задържа вниманието на приблизително по 15% от феновете или към 1 087 000 души на епизод, а стойностите на шера са с към 4-5 пункта по-високи от тези на „Брадъра“.

Слабият каст на сегашния сезон бе малко, тъкмо и ясно разказан от известния режисьор Андрей Слабаков. „ВИП Брадър“ умерено могат да отворят психиатрия и да вършат симпозиуми, прожектирайки това, което гледаме. Шоуто се трансформира в здравно предаване, то към този момент не е „ВИП Брадър“. Новият формат се назовава „ Добре пристигнали в света на психиатрията“, разяснява той пред „Ретро“.

Заради ниския рейтинг сега се обсъждала концепцията ВИП-сезонът, който нормално продължава два месеца, да завърши по-рано от плануваното за сметка на „Ол старс“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР