Един от най-скъпите защитници в света - Кайл Уокър, си

...
Един от най-скъпите защитници в света - Кайл Уокър, си
Коментари Харесай

Звезда на "Манчестър Сити" си викна проститутки, a после призова да си стоим вкъщи

Един от най-скъпите бранители в света - Кайл Уокър, си навлече гнева на футболната общност след разкрития, че е повикал две проститутки в дома си единствено няколко часа преди да призове хората да си останат у дома и да следват напътствията на управляващите за битката с разпространяването на ковид.
Вижте тази обява в Instagram.
#StayHomeSaveLives

Публикация, споделена от Kyle Walker (@kylewalker2) на Мар 28, 2020 в 8:02 PDT

Според източници на британския таблоид " Сън ", бранителят на първенеца " Манчестър Сити " е повикал платените девойки за 3-часов сеанс, като е поканил и собствен другар.

За услугите на 21-годишната Луис Макнамара и 24-годишна бразилка двамата платили 2200 паунда в брой.

Уокър опитал да скрие самоличността си и се показал като " Кай ", само че бил оголен, а Макнамара даже съумяла да го снима по долни дрехи.

" Работя в организация в Манчестър. Получих известие от моя началник, че високопрофилен клиент търси нещо класно ", споделя Макнамара, която следва криминология в Манчестър. " Взех си такси до адреса и водачът ме остави пред жилището. След това неговият другар ме посрещна. В колата имаше и друго момиче ".

Няколко часа след въпросното събитие Уокър прикани почитателите в изявление: " Останете у дома, мийте ръцете си, следвайте разпоредбите и просто съхранете националната здравна система. Трудно е, само че на първо място би трябвало да помислим за здравето на другите и да пазим възрастните хора и членовете на фамилиите ни, които могат да се заразят ".

Снощи десният бек на " жителите " сервира извиненията си в обществените мрежи.

" Искам обществено да се извиня за избора, който направих предходната седмица. Разбирам, че ролята ми на футболист ми носи голяма отговорност и би трябвало да бъда образец. Искам да се извиня на моето семейство и другари, на клуба и почитателите поради това, че ги разочаровах ", сподели Уокър. " Действията ми са в пряк контрастност с това, което би трябвало да върша по време на изолацията ".

От " Манчестър Сити " оповестиха, че са осведомени със случая и ще задействат " вътрешна дисциплинарна процедура " по отношение на Кайл Уокър.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР