Един от най-секси ангелите на Victoria`s Secret, освен успешна кариера

...
Един от най-секси ангелите на Victoria`s Secret, освен успешна кариера
Коментари Харесай

Ангелска новина от ангел на Victoria's Secret

Един от най-секси " ангелите " на Victoria`s Secret, с изключение на сполучлива кариера като модел, има и всичко, каквото може човек да си пожелае, и в персоналния си живот. Роми Стрийд е сгодена за сътрудника си модел Лоренс ван Лювен и двамата са родители на момиченце.
 Роми Стрийд, Лоренс ван Лювен и какъв ще е полът на бебето им
Роми Стрийд - бременна и доста секси

С какво се похвали моделът

А преди няколко дни са посрещнали на бял свят и второто си дете, също дъщеричка. " Джун ван Лювен, 11 ноември 2022 ", написа 27-годишната Роми в профила си в Instagram. Текстът е под фотография, която демонстрира новороденото.

На останалите фотоси от обявата може да забележим и по-голямата й дъщеричка Минт, която през декември ще навърши две годинки, да се радва на бебето. Както и няколко фотоси на цялото семейство в дома им в Нидерландия, към този момент украсен за Коледа.

Роми и Лоренс са дружно към този момент от 12 години, като се сгодиха през януари тази година. Ангелът на Victoria`s Secret е споделяла неведнъж за здравословните проблеми, поради които дълго време не е можела да забременее. За благополучие, Роми към този момент е майка на две деца.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР