Един от най-противоречивите участници в четвърти сезон на Фермата –

...
Един от най-противоречивите участници в четвърти сезон на Фермата –
Коментари Харесай

Христина се завръща триумфално във Фермата: Съединение

Един от най-противоречивите участници в четвърти сезон на Фермата – темпераментната Христина Харалампиева се завърна триумфално в надпреварата за 100 000 лева след победа в тройния двубой, който се разигра на Арената в неделя вечер.

29-годишната софиянка съумя да надвие противниците си Радилена Миткова и близначката Йоана Георгиева в общо шест борби и завоюва привилегията да се завърне в стопанството като пълновръстен състезател и новия „ фермер на седмицата “.

Невижданият до момента на Арената двубой за връщане в шоуто сред три от най-колоритните участнички във Фермата: Съединение притегли за следващ път съвсем половината от цялата зрителска публика пред дребния екран или над 1 316 000 фенове, което трансформира атрактивния женски трибой в най-гледания епизод в четвъртото издание на предаването.

В първите три борби през вчерашния ден, отпадналите участнички играха една против друга, като след втората, краткотрайният резултат бе тъждество с по 3 точки за Радилена и Христина, и 0 извоювани точки за Йоана. Третата игра, в която девойките трябваше да подредят допустимо най-висока кула от дърва, беше игра на чест за близначките, които едвам с 1 извоювана точка отпаднаха за повторно от шоуто.

В началото на втората част от надпреварата, резултатите на двете останали претендентки – Радилена и Христина беше занулен, а за победа се изискваше превъзходство в две от трите игри. След еднакъв резултат в първите две борби – пукотевица с лък и редене на писмеността, третото тестване бе извоювано от Христина, което й донесе победа в дуела и втори късмет във Фермата.

Със завръщането на най-непопулярната измежду останалите фермери жена за премията от 100 000 лева остават да се борят 13 фермери – 7 мъже и 6 дами.

За първи път прочувствената и невъздържана Христина си потегли от шоуто, откакто изненадващо загуби петия елиминационен двубой против очевидно по-слабата Лилия Семкова от Украйна, която, поради ангелския си глас, си завоюва прозвището „ славея на стопанството “.

Тогава болшинството от фермерите разясниха, че не утвърждават държанието на Христина, която бе в основата на огромна част от спорове във фермата. Сега тя се завръща в играта, освен това с още една премия за успеха си – като фермер на седмицата в стопанството.

Дали в тази си роля младата софиянка ще успее да промени мнението на останалите участници за себе си и по какъв начин ще им заяви, че ще управлява работата през седмицата, ще стане ясно в понеделник вечер, от 21.00 часа, по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР