Един от най-противоречивите тенисисти Ник Кирьос отново разбуни духовете в

...
Един от най-противоречивите тенисисти Ник Кирьос отново разбуни духовете в
Коментари Харесай

Кирьос нахули Джокович и Надал и обяви Федерер за най-великия

Един от най-противоречивите тенисисти Ник Кирьос още веднъж разбуни духовете в тениса с пиперливите си изявления за двама от тримата най-велики настоящи играчи - Новак Джокович и Рафаел Надал. Той регистрира качествата им, само че ги засипа с рецензии и даже насмешки, като в това време дефинира Роджър Федерер за най-великия без никакви условности.

“Новак Джокович е захласнат от концепцията да се харесва на всички. Просто не мога да го претърпявам. Начинът, по който чества успехите си, ми докарва скомина. Той просто желае да е Федерер.

- "He has a sick obsession with wanting to be liked. "

Nick Kyrgios has lashed out at Rafa Nadal and Novak Djokovic and doesn't hold back...
— Sky Sports News (@SkySportsNews) May 16, 2019
Според мен ще задмине Федерер по трофеи от “Големия шлем”, само че колкото и доста да завоюва, в никакъв случай няма да е най-великият. Това е човек, който един път се отхвърли от Australian Open, тъй като било доста горещо. Два пъти съм играл против него и извинявай, обаче не може да си най-великият, в случай че не можеш да ме победиш. Вижте ме какъв брой аз упражнявам - нула спрямо него.

Опасно е да приказвам за Рафа. Той е цялостната ми диаметралност и е огромен киселяк. Когато печели, всичко е наред, тъй като ще засипе противника с похвали. Но когато го удрям, няма никакво почитание към мен и към почитателите ми. И след това идва чичо Тони и споделя, че не съм просветен. За какво приказваме въобще, прекарал съм 12 години в учебно заведение, глупак подобен. Много съм просветен. Разбирам, че те е гняв, че съм победил твой родственик, само че ние вършим нещата по друг метод.

Nick Kyrgios has launched a spectacular attack on some of his biggest rivals, while competing at the Italian Open. #9News pic.twitter.com/xP1ZjPMZ4X
— Nine News Melbourne (@9NewsMelb) May 16, 2019
Федерер е най-великият за всички времена, геният му е голям - придвижването, подготовката и разчитането на играта. Мнозина желаят да играят като него и играят поради него, той е без подозрение най-хубавият в историята”, показа Кирьос в подкаста “No Challenges Remaining”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР