Един от най-потайните образи в хитовото шоу на Нова телевизия

...
Един от най-потайните образи в хитовото шоу на Нова телевизия
Коментари Харесай

Гала разкри кой е Гарванът

Един от най-потайните облици в хитовото шоу на Нова телевизия - "Маскираният артист " е този криещ се под маската на Гарванът. До момента за него се спрягат най-вече имена, измежду които бяха тези на Жана Бергендорф, Тита, Крисия, Алекс Раева, Невена Цонева, Михаела Маринова, Рут Колева и даже Кристиян Костов.



През последният брой на шоуто Гала за първи път май ще се окаже на прав път, считат почитателите на продукцията. В предаването от събота водещата на "На кафе " избухна с съмнение, което досега никой не предполагаше. "Мисля, че Гарванът е една изключителна певица, доста надарена, приключила е Музикалната консерватория. Също както споделя в подсказките на облика й е водила доста борби в живота си, тя си е биткаджийка и в действителност прави шоу на сцената щом се появи. Мисля, че това е Лейди Би ", съобщи русокоската и безусловно вкара в размишления феновете на Нова в друга тенденция.



Твърде допустимо е Гарванът в действителност да е Лейди Би, която в последните години се изгуби от комерсиалната сцена. Най-вероятно обаче този облик ще бъде оголен в последното предаване на "Маскираният артист ", защото все още той буди най-вече догатки и може да се разгласи за същинската тайнственост на шоуто.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР