Един от най-постоянните футболисти на Левски през есенния дял от

...
Един от най-постоянните футболисти на Левски през есенния дял от
Коментари Харесай

Италианци и французи напират за халф на Левски

Един от най-постоянните футболисти на Левски през есенния дял от шампионата Васил Панайотов може да не е част от състава на “сините” напролет. Договорът на халфа изтича през лятото, а клубът към момента не му е направил предложение за неговото удължение. Полузащитникът към този момент може да води договаряния с други клубове, както и да подпише прелиминарен договор с подобен, в който да премине след края на акцията като свободен сътрудник.

Интерес към Панайотов не липсва и той може да бъде продаден по време на трансферния прозорец, с цел да не го изпусне Левски без пари. Преди това обаче “сините” държат да привлекат състезател за средата на терена.

27-годишният халф е мечтан от италианския втородивизионен Асколи. Този клуб се бори за избавление. След 21 кръга в Серия “Б” тимът е спечелил 20 точки и е 21-и от 22 отбора. Италианците държат да се подсилят с Панайотов и са оповестили, че ще изпратят публична оферта за придобиване на правата му.

Играчът е в полезерението и на различен втородивизионен отбор, само че от Франция. Това е борещият се за директна промоция Ним. Този тим заема втора позиция в шампионата, която му подсигурява влизане в Лига 1. Съставът изостава със 7 точки от водача Реймс, само че има да изиграе и отсрочен мач - против Аячо, който е трети и е с три пункта по-малко от Ним.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР