Един от най-посещаваните информационни сайтове в България Vesti.bg стартира нова

...
Един от най-посещаваните информационни сайтове в България Vesti.bg стартира нова
Коментари Харесай

„Вдъхновените“ търсят историите, които променят живота ни

Един от най-посещаваните осведомителни уеб сайтове в България Vesti.bg започва нова платформа „ Вдъхновените “, чиято цел е да предизвика потребителите да споделят своите персонални и креативен триумфи, положителни мисли и мотивация .

Първи за своето ентусиазъм на адрес https://www.vesti.bg/inspired ще разкрият известни персони, които с авторски текстове ще опишат коя е вътрешната мощ, предиздвикала ги да трансформират живота си в позитивна посока .

„ Вдъхновението - нито можеш да го пипнеш, нито можеш да го помиришеш, по какъв начин се усеща и аз не знам, едно е несъмнено - без него нещата не вървят по този начин безпрепятствено! “ , споделя Живко Константинов . Журналистът на NOVA е един от създателите в новата платформа и се зае с нелеката задача да дефинира какво е вдъхновението в специфичен репортаж за „ Здравей, България “.

„ Понеже казваш не може да се пипне, да се помирише, аз го чувствам, когато виждам нещо, може да е концерт, зрелище, филм - обаче ей тука го чувствам, по какъв начин ми се подвига кръвното, пулсът и ми застава някаква буца, която като че ли ще се разплача, обаче то е от благополучие, че това, което виждам ме е докоснало, зарежда ме! И се изпълвам с сила “ , споделя актрисата Весела Бабинова , която също взе участие в плана.

Мисля, че не би трябвало да чака да пристигна! Да седи на едно място, нищо да не подхваща, да чака да го порази някаква божествена искра и да стартира да написа лирика или да рисува. По-скоро би трябвало да се оглежда за ентусиазъм! Дори да не идва, да не го открива, да са отворени сетивата! “ , уверен е радиоводещият Драго Симеонов .

Проектът "Вдъхновените " желае да разбере коя е вътрешната мощ и ентусиазъм, които трансформират живота ни . "Вдъхновените " желае да опише за момента, индивида или събитието, което ни е трансформирало вечно. Към по-добро. "Вдъхновените " желае да се трансформира в мястото, където са събрани всички тези истории, тъй че те да не бъдат забравени, да не избледнеят и да промени схващането, че няма ненаказано положително.

 Вдъхновените Vesti.bg

„ Идеята на "Вдъхновените " е да направи един портрет на времето посредством историите на читателите на Vesti.bg. Да съберем вдъхновяващи истории на хората сега, в който те са били на кръстопът или са имали доста огромно съмнение в каква посока да поемат “ , разкрива Сабина Иванова, редактор във Vesti.bg.

„ Вдъхновените “ е домът на позитивните образци, които потвърждават, че няма невъзможни неща. всеки от нас може да опише своята история или тази на хората, които са го въодушевили да промени живота си, да откри своята специалност, да помогне безкористно за идея, да покори връх, да следва фантазията си. Вашите истории за позитивния образец може да споделите на https://www.vesti.bg/inspired .

 Вдъхновените Pxhere

Освен платформата „ Вдъхновените “, новинарският уебсайт Vesti.bg към този момент предлага освежен съвременен дизайн с усъвършенствани функционалности и обогатено наличие . Всички нововъведения са за потребителите на осведомителния уебсайт да имат достъп до още по-добра услуга, отговаряща на потребностите им за пълноценно онлайн преживяване.

Във Vesti.bg читателите могат да наблюдават водещите събития от страната и чужбина, а в това време да са осведомени за най-актуалните вести в обществените мрежи. Сайтът „ приказва “ езика на онлайн потребителите и това го прави една от най-предпочитаните модерни онлайн медии у нас. Ето за какво новата платформа „ Вдъхновените “ e следващата значима стъпка в развиването на vesti.bg, която ще даде на потребителите опция да споделят своята история, какво ги стимулира и по какъв начин съумяват да реализират задачите си .

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР