Един от най-популярните тенисисти в съвременния спорт Ник Кирьос направи

...
Един от най-популярните тенисисти в съвременния спорт Ник Кирьос направи
Коментари Харесай

Ник Кирьос разкри, че е обмислял самоубийство след злоупотреба с алкохол и наркотици

Един от най-популярните тенисисти в актуалния спорт Ник Кирьос направи шокиращо самопризнание пред своите почитатели в Instagram, в което разкрива, че е обмислял самоубийство в резултат на корист с алкохол и опиати преди три години.

„ Обземаха ме мисли за самоубийство и безусловно изпитвах компликации, с цел да изляза от леглото, камо ли да играя пред милиони. Бях уединен, депресиран, отрицателно надъхан, злоупотребявах с алкохола, опиатите, отблъсквах фамилията и приятелите си. Имах възприятието, че не могат да приказват или да се доверя на никого “, написа австралиецът.

Оказва се, че Кирьос е следващото огромно име от спорта, което ловко с крило всички кошмари, минаващи през мозъка му. По-рано Тайсън Фюри направи сходни разкрития за живота си, а по-късно и Наоми Осака призна, че е страдала от меланхолия. Мнозина неглижират сходен вид проблеми, само че в актуалния свят, изпълнен с технологии, човек доста елементарно може да не помни, че зад всеки профил в обществените мрежи стои човек със своите персонални проблеми.

Ник Кирьос може би е един от малцината, които могат намерено да признаят за борбата с вътрешните си демони. Именно това е и повода той да протяга метафорично ръка към всички, които имат потребност от поддръжка в тази неравна битка за оцеляване.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР