- един от най-популярните сериали Следвай ме“ е номиниран в

...
- един от най-популярните сериали Следвай ме“ е номиниран в
Коментари Харесай

Хитовият уеб сериал „Следвай ме“ с номинации в престижни европейски фестивали

- един от най-популярните сериали „ Следвай ме “ е номиниран в два от най-престижните европейски фестивала за цифрови продукции. > > > https://bit.ly/2urt1Ka Хитовата тийн-драма, дело на 7Talents, е първият български сериал в селекцията на (7-8 септември), като попада измежду осемте финалисти в категория „ Returning Series “ и ще се бори против продукции от Съединени американски щати, Англия, Франция, Канада и Русия. Фестивалът е първият, отдаден на представянето, отличаването и подпомагането на цифровите сериали по целия свят. влиза в конкуренцията за статуетка и на четвъртото изданиe на испанския (24-27 октомври), където в категорията „ Amets Section “ сериалът още веднъж ще се бори против продукции от целия свят - Австралия, Англия, Германия, Франция.

Зад триумфите на продуцирания от 7Talents стои екип от над 30 души, а в основните функции са тийн идолът Христина Христова – Тита, актрисата Михаела Павлова и моделът Лина Роскин. В основните мъжки функции са танцьорът Марио Михайлов, моделът и артист Илиян Илиев и носителят на премията „ Икар “ Антоан Петров.
 Следвай ме NOVA
е най-успешният уеб сериал у нас за 2017 година, номинациите, които сериалът получи на 2 интернационалните фестивала е още едно самопризнание за целия екип на плана “, показа изпълнителният продуцент Боряна Гидикова.

Звездата на уеб сериала Тита от своя страна разкри, че историята в сериала е съумяла да допре всички младежи в България, тъй като в сюжета и героите те откриват себе си. „ Когато децата ме видят ми споделят Бела, ето толкоз мощно те живеят с моята героиня “, добави звездата. „ Следвай ме “ е измежду най-популярните и обичани български уеб продукции, която се затвърди като цялостен любимец на българските младежи. Със своите близо 30 милиона гледания във всички онлайн платформи, „ войска “ от над 150 хиляди почитатели, „ Следвай ме “ несъмнено е един от най-успешните уеб сериали у нас. Тийн драмата завоюва цели три оценки на първите награди.-->

Преди броени дни започнаха фотосите и на новия четвърти сезон на, който ще направи премиерата си във през септември. За обичаните звезди от сериала предстоят изненадващи обрати, забавни завръзки и непредвидени трудности, а почитателите ще се срещнат и с колоритни нови герои.

7Talents е първият цифров медиен екип в България, профилиран в основаването на новаторски digital-first видео планове без аналог в страната, менажирането на инфлуенсъри в разнообразни области и продуцирането на ентъртейнмънт контент за поколенията Gen Z и Millennials, неповторим за всяка обществена платформа - Vbox7, Фейсбук, Instagram, YouTube, Snapchat и други Дистрибутираното от 7Talents наличие генерира над половин милиард гледания онлайн на годишна база, а над 1 400 000 са почитателите и почитателите на плановете им онлайн. Най-новата супер продукция на 7Talents, “Килерът “ е първият български онлайн мистъри сериал у нас, който единствено за месец събра над 3 милиона гледания онлайн.

Припомнете си през какво минаха героите в първи, втори и трети сезон на във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР