Един от най-популярните промоутъри отвъд океана, Боб Арум, смята, че

...
Един от най-популярните промоутъри отвъд океана, Боб Арум, смята, че
Коментари Харесай

Боб Арум: Дейна Уайт призна, че боксът е по-голям от UFC

Един от най-популярните промоутъри оттатък океана, Боб Арум, счита, че президентът на Ultimate Fighting Championship (UFC) Дейна Уайт се впуска в света на бокса, с цел да избави личната си компания. И откакто Уайт продължава с концепцията да провежда боксови събития, това съгласно Арум е намерено самопризнание, че бокса е по-голям от смесените бойни изкуства.

През миналия август най-голямата звезда на Уайт, Конър Макгрегър, направи професионалния си дебют в бокса против легендата Флойд Мейуедър и макар че загуби тази среща, ирландецът и неговият промоутър в това начинание прибраха към 100 милиона $ от нея. Затова в този момент Уайт и UFC считат да влязат в света на бокса с тяхната организация "Zuffa Boxing ", която е под еднакъв чадър с UFC.

Затова съгласно Арум, падението на UFC е единствената причина за интереса на Уайт в света на бокса.

"С идването в бизнеса, той в действителност признава, че боксът е по-големият спорт. И с цел да резервира компанията си жива, той би трябвало да влезе в света на бокса ", съобщи Арум.

В края на предишния месец Уайт изпрати своето предизвестие към опитния боксов промоутър. Президентът на UFC чака да вземе връх в боксовата промишленост и счита, че в последна сметка той ще бъде този, който ще гледа надолу към Арум.

"Ще забележим, Боб. Ще забележим какво ще се случи в края на краищата. Боб е съшият този човек, който преди време сподели, че UFC няма бъдеще. Вижте къде сме в този момент и какво сме постигнали. Искам да кажа, хайде, дано да забележим какво ще стане в този момент. В последна сметка ще забележим кой стои там, когато димът изчезне и прахът се утаи. За един 95-годишен пич, той е много остроумен човечец. Ще му дам, каквото си е заслужил ", съобщи очевидно сърдит Уайт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР