Един от най-популярните певци у нас – Тони Стораро, се

...
Един от най-популярните певци у нас – Тони Стораро, се
Коментари Харесай

Тони Стораро: Василис Карас ме изгради такъв, какъвто съм в момента

Един от най-популярните артисти у нас – Тони Стораро, се е построил като подобен, с помощта на отишлия си на 24 декември м.г. от този свят гръцки артист Василис Карас. Стораро признава, че без него нямало да е това, което е сега.

 

Шуменецът мечтаел да се запознае с гръцката легенда, откогато се занимава професионално с музика, само че не предполагал, че може да се подреди до най-близките му другари. Затова той постоянно подчертавал какъв брой е благополучен от дружбата си с гръцкия реализатор.

 

„ Бях част от фамилията му. Той ме обикна като собствен наследник “, признава Тони. Неслучайно той бе единственият българин, участвал преди време на сватбата на дъщерята на Василис Карас. Тогава той бе седнал до гръцкия си наставник и поздрави булката с няколко песни.

Хитовият реализатор признава, че Карас му се обадил 20 дни преди да почине, настоявайки да отиде на рождения му ден. Тони доста желал да се види с приятеля си, само че се разколебал, тъй като не желал да го вижда във влошено здраве. В последна сметка не отишъл и през днешния ден съжалява горчиво за тази си неточност. Твърди, че в случай че знаел, че няма да го види повече, щял да отиде. Макар при последната им среща да имал такова чувство, не предполагал, че може да изгуби приятеля си.

 

Последния път в който шуменецът гостувал на Карас в Гърция, излезли на механа. Гъркът към този момент бил болен, по тази причина нашенецът си помислил, че ще види различен Василис, който е спрял цигарите и алкохола, и се е загрижил за здравето си. Със сядането в заведението обаче му станало ясно, че няма нищо такова – Карас продължавал да пуши и да пие алкохол. Междувременно хранел Тони със залци в устата като малко дете.

 

Стораро му направил забележка, че би трябвало да се откаже от нездравословните привички, а той му дал отговор, че каквото е направил, е направил – като че ли бил надъхан да не живее повече.

Присъствал обаче на погребението му и споделя, че в Гърция изпратили един от емблематичните си гласове Василис Карас като народен воин.

 

Тони Стораро не крие, че си мечтаел Василис да е на концерта му и се надявал, че ще оздравее. Възнамерявал да го предложения да се качат още веднъж на една сцена, този път на „ Арена Армеец “, където Тони ще прави независим концерт на 9 май във връзка 25-та си годишнина на музикалната кариера. За жал фантазията му да пеят още веднъж дружно, ще остане неосъществена.

 

За сметка на това е поканил на концерта съпругата  и дъщерята на Карас. Възнамерява да изпее 2-3 негови песни, с цел да видят какъв брой доста го обича, ще го спомене с респект и почитание, тъй като българската аудитория също доста го обичаше.

В умозаключение Стораро показва, че мощно са надява Василис да го гледа отнякъде и да е с него.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР