Един от най-популярните клубове в Бундеслигата - Шалке 04, се

...
Един от най-популярните клубове в Бундеслигата - Шалке 04, се
Коментари Харесай

Шалке благодари на феновете, които не са си поискали обратно парите

Един от най-популярните клубове в Бундеслигата - Шалке 04, се притеснява от финансов колапс, в случай че немският футболен сезон не се възобнови от идващия месец. От Шалке благодариха на тези последователи, които не са поискали да им бъдат възобновени парите за билети за несъстояли се мачове. От клуба прибавиха, че тези почитатели ще оказват помощ " кралскосините " да преживеяг настоящото прекъсване на шампионата, породено от пандемията на ковид.

Клубът от Гелзенкирхен съобщи, че възобновяването на сезона, даже и с мачове зад затворени порти, ще бъде добра вест, тъй като най-малко приходите от телевизия ще бъдат предпазени, даже билетите да паднат като финансово постъпление.

Въпреки това " клубът сега е изправен пред евентуално сериозна икономическа обстановка ", се споделя в известието.

" Шалке 04 изкарва парите си на футболния пазар и благодари на всеки собственик на сезонен билет, който не желае възобновяване с подаръка на фланелката на тима ".

В неделя ръководителят на надзорния съвет Клеменс Тьони съобщи пред вестник " Велт ам Зонтаг ", че е " доста обезпокоен " в актуалната рецесия.
Jeder einzelne #S04-Dauerkarteninhaber und Tageskartenkäufer kann seinen aktiven Beitrag leisten und Teil unserer Gemeinschaftsaktion #NurImWir werden

Was heißt das konkret?
— FC Schalke 04 () (@s04) April 8, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР