Един от най-популярните и слушани изпълнители у нас – рапърът

...
Един от най-популярните и слушани изпълнители у нас – рапърът
Коментари Харесай

Неочаквано: Ето какво правят Криско и братя Аргирови

Един от най-популярните и слушани реализатори у нас – рапърът Криско, несъмнено не стопира да изненадва своите фенове, а те надалеч не са малко.

Младият реализатор дружно с други супер известни измежду българското общество реализатори – именитите братя Аргирови, напълно скоро ще съумеят безусловно да шокират аудиторията и да внесат непредвидени изненади в музикалната колегия.

Явно появяването на Благовест и Светослав в „ Като две капки вода “ наскоро им повлиява повече от положително. В същия лайф, на който двамата бяха посетител жури, участва и Криско, написа Blitz.bg.

Рапърът се кани да стане продуцент на естрадните митове Благовест и Светослав Аргирови. Близнаците водят договаряния да се причислят в най-скоро време към каталога на музикалната му компания „ Адаманд ентъртаймънт “.

След пенсионирането си в Норвегия Светослав се върна за непрекъснато в България и с брат му стартират нов рестарт на кариерата си. През последните 20 години двамата имаха епизодични изяви на сцената, само че тази есен готвят стремително завръщане.

„ В момента преговаряме с Криско да работим за неговата компания. За следващата година считаме да създадем огромен концерт и би трябвало сериозна подготовка “, споделя пред изданието Благовест Аргиров.

В музикалните среди обаче, побързаха да пошушукат, че този план е жертван на неуспех.

„ Криско не може да се грижи за личната си кариера, по какъв начин ще се оправи с тази на Аргирови не е доста ясно “, чудят се сътрудници на именития дует.

В последните месеци Криско се оплаква от липса на участия. Собствениците на клубовете не желаят да рискуват и да изплатят хонорар от 5000 лв., който посмъртно не могат да избият по-късно. Някои от тях са подготвени да платят наказателна клауза на Криско, само че да анулират към този момент плануваните му задължения. На едно от последните участия на рапъра в пловдивски клуб са се събрали едвам 50 индивида, които са го освиркали в края на изявата поради пеенето на плейбек, пишат още от Blitz.bg.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР