Един от най-популярните градове в Испания въвежда глоби и ограничения

...
Един от най-популярните градове в Испания въвежда глоби и ограничения
Коментари Харесай

Предупреждение за Испания за британците като гореща точка ограничава броя на посетителите с глоби за нарушителите на правилата

Един от най-популярните градове в Испания вкарва санкции и ограничавания за гости в опит да се оправи с несъразмерния туризъм.

От 10 април, Сан Себастиан би трябвало да ограничи оптималния брой хора при визити с екскурзовод до 25, с цел да избегне тапите, шума, неудобството и пренаселеността в историческия град. Местният съвет предизвести екскурзоводите, че са изправени пред санкция до 1500 евро, в случай че бъдат открити, че нарушават разпоредбите.

Сан Себастиан се намира в баския район на Испания и се намира на брега на залива от Бискай, на 12 благи от френско-испанската граница. Той е магнит за туризма заради своята архитектура, кухня и плажове.

Въпреки това, с милиони туристи, които се стичат там всяка година, центърът на града страда от претъпканост, която се трансформира във все по-голям проблем за живеещите там. Новите правила, които скоро ще влязат в действие, целят " поощряване на по-подреден поток от гости в най-натоварените региони на града ". Преди няколко месе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР