Един от най-популярните футболисти на Левски от близкото минало -

...
Един от най-популярните футболисти на Левски от близкото минало -
Коментари Харесай

Легенда на "Левски": Клубът е пред фалит

Един от най-популярните футболисти на " Левски " от близкото минало - Николай Илиев, разгласи, че клубът е пред банкрут. Той също по този начин прикани да бъдат наказани тези, които са отговорни за това положение.

" Това, което в този момент се случва на " Левски ", се стовари върху ЦСКА преди време. Крайно време е някои институции да кажат за какво двата клуба стигнаха до тук и кои са виновниците за положението на грандовете - ЦСКА банкрутира, а " Левски " е пред банкрут. Не може някой да дължи 30 милиона, различен - 36 милиона, а някой да ги опрощава. Вярвам, че справедливостта ще спечелва. Тези, които са съдействали двата гранда да стигнат до тук, би трябвало да си получат заслуженото. Бих споделил (б.ред. - че са виновни) част от притежателите, тъй като не слагам всички под общ знаметел. Държавата доста добре знае кои са и би трябвало да ги вкара на топло - там, където заслужават ", разяснява пред Gong.bg четирикратният първенец със " сините ". Той даже не изключи изваждане на клуба от професионалния футбол, само че добави, че при подобен процес " Левски " ще бъде избавен от най-големия си актив - почитателите. " Убеден съм, че с тази аудитория " Левски " ще пребъде, без значение от къде ще би трябвало да тръгне ", сподели още някогашният народен бранител.

Последната огромна обществена интензивност на Николай Илиев беше кандидатурата му за вицепрезидент на Любослав Пенев на конгреса на БФС през февруари 2018 година Тогава обаче безапелационно беше избран отново Борислав Михайлов. Сега Илиев не изрази упоритости за идния конгрес. " Бъдещият президент би трябвало да е почтен, честен и експерт. Защо да не е футболен човек, в случай че има тези качества... Надявам се да нямаме повече футболен съюз, който не действа, а работи само за личния си интерес. Но на всички би трябвало да е ясно - спортът у нас, включително и футболът, мъчно може да съществува без държавна помощ ", сподели Илиев за идния конгрес на БФС.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР