Един от най-популярните българи в световен мащаб - легендата на

...
Един от най-популярните българи в световен мащаб - легендата на
Коментари Харесай

Смелост или глупост? Стоичков хвана жив крокодил за опашката, но...

Един от най-популярните българи в международен мащаб - легендата на Барселона и на ЦСКА , се отличи с любопитна демонстрация, с която набра известност в обществените мрежи и провокира редица мнения. Тя обаче като че ли бе прекомерно рискова.
Камата се бе събрал да спортува със свои другари в Маями. Те играеха голф, когато обаче забелязали, че има крокодил до един воден басейн на игрището. А българинът нямал потребност от втора покана, с цел да се приближи на рискова отдалеченост от животното.
Смелостта на Стоичков не стигнала единствено дотук - на фрагменти в обществените мрежи се вижда по какъв начин българинът даже хваща да опашката крокодила. Явно осъзнал грешката си, той рационално бързо-бързо я поправи, като се отдалечава на по-безопасна отдалеченост.

Реакциите към постъпката му в интернет пространството пък са спорни. Един възхваляват куража на Христо Стоичков, а други показват какъв брой рисково и безразсъдно е постъпил някогашният именит футболист. Можете да видите случилото във видеото по-долу в материала.
Камата не пропуща по един или различен метод да разяснява и разбора протичащото се в два от обичаните му клубове - ЦСКА и Барселона. Съвсем неотдавна .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР