Един от най-оригиналните магазини на марката „Apple“ се готви да

...
Един от най-оригиналните магазини на марката „Apple“ се готви да
Коментари Харесай

Apple отваря първия си магазин върху вода

Един от най-оригиналните магазини на марката „ Apple “ се готви да отвори порти в Сингапур - изработен е от стъкло и е издигнат върху вода. Самата компания описа за новия търговски обект, предава Нова Телевизия.

Сградата се намира в залива Марина, което е отразено в името – „ Apple Marina Bay Sands “. Това е напълно стъклена куполна структура, която се държи безусловно на 10 отвесни стълба.

Както подчертаха основателите, планът е въодушевен от Римския мавзолей. Магазинът предлага 360-градусова панорама към града. Слънчевата светлина минава през стъкления купол по подобен метод, че безусловно залива помещението. А хоризонтални пластини защищават от отражения, неприятни за очите. Интериорът на „ Apple Marina Bay Sands “ е от дърво и метал, а самата комерсиална повърхност е засадена с живи дървета.

Необичайният магазин ще отвори порти на 10 септември. Както акцентира „ Apple “, той ще работи според всички ограничения за сигурност против ковид: посетителите и чиновниците ще бъдат с маски, ще мерят температурата си на входа и ще съблюдават обществена отдалеченост в комерсиалната зала.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР