Един от най-опитните в редиците на Манчестър Юнайтед – Хуан

...
Един от най-опитните в редиците на Манчестър Юнайтед – Хуан
Коментари Харесай

Мата: Погба сплотява тима на Юнайтед, дано да остане

Един от най-опитните в редиците на Манчестър Юнайтед – Хуан Мата се надява „ фантастичен” и авторитетен съотборник като Пол Погба да остане в отбора и през новия сезон. Според испанеца наличието на Погба е належащо, в случай че „ алените дяволи” желаят да се върнат към предходното си великолепие.

Три години след тогава рекордния си трансфер от Ювентус в Юнайтед (89 милиона паунда), Погба разгласи, че е отворен към „ нови предизвикателства”. Мнозина съзряха в думите на 26-годишния състезател намек, че му следва трансферна друго място. Неговият клиент Мино Райола също наля масло в огъня с някои нееднозначни мнения, а по всеобщо мнение Погба горещо желае да премине в Реал Мадрид.

За момента Погба продължава лятната си подготовка с Юнайтед, а Мата ще се радва, в случай че двамата се впуснат в сезон 2019/2020 все по този начин един до друг. „ Всички ние добре познаваме Пол и той е приказен полузащитник. Много положително момче, доста положителен е и има мощно въздействие върху хората към себе си”, разяснява испанският деец.

„ Мисля, че той е благополучен. Погба съумява да сплотява всички. Не мога обаче да приказвам от името на други хора. Мога да приказвам за себе си, за моето настояще и бъдеще в тима.”

„ Очевидно, че като съотборник и също другар бих желал той да остане и да бъде благополучен, тъй като той е доста мощен футболист за нас. Друго обаче не мога да кажа”, добави Мата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР