Един от най-опитните в Левски – Ивелин Попов, е видимо

...
Един от най-опитните в Левски – Ивелин Попов, е видимо
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Европа, чакай ни!

Един от най-опитните в Левски – Ивелин Попов, е очевидно вдъхновен от класирането на „ сините “ в Европа. Столичният гранд победи Арда в съдбоносен бараж, който го прати в жребия за Лига на конференциите.

Бившият национал на България дефинира сезона като дълъг и тежък, като написа, че отборът му е минал през тъжни и радостни моменти. Попето показа, че в ДНК-то на Левски е да се бори до дъно и се закани на европейските отбори, които чакат 26-кратния първенец в Европа.

„ Поредният дълъг и тежък сезон, низ от радостни и тъжни мигове, сбъднати фантазии и „ изпепелени “ надежди… На моменти борбата изглеждаше изгубена, а огромната цел – надалеч оттатък хоризонта. Но не и за нас, не и за „ Левски “. Тогава, когато всички ни бяха отписали, си казахме: „ Никой, с изключение на нас самите! “ В ДНК-то на „ Левски “ е да се бори до дъно, до момента в който не прозвучи последният съдийски сигнал. И този път още веднъж успяхме. Трудно, тежко, с доста пот, с доста болежка и крепко стиснати зъби стигнахме в точния момент за пътуването, което ни предстои… Европа, чакай ни! „ Синята “ лавина идва! “, написа Попов в своя Инстаграм.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР