Един от най-опитните играчи в испанския футбол – Жерард Пике,

...
Един от най-опитните играчи в испанския футбол – Жерард Пике,
Коментари Харесай

Пике: Ще е грозно, ако всичко спре още сега

Един от най-опитните играчи в испанския футбол – Жерард Пике, разяснява обстановката около упованията за възобновяване на сезона след месец. Първенствата в страната са спрени към този момент от към 60 дни. За момента Барселона е водач и вероятно преустановяване на шампионата може да донесе купата на каталунците, както да вземем за пример се случи във Франция с Пари Сен Жермен. Пике обаче не желае това.

„ Би било доста грозно, всичко да приключи в този момент – без значение, че ние сме на първо място”, съобщи бранителят на Барса пред Movistar+.

 Ще има футбол в 35 следващи дни, дават обещание в Испания

Шампионите упражняват самостоятелно от няколко дни насам и към този момент при тях няма заболели от ковид. „ Всичко по отношение на ограниченията за сигурност ни беше обяснено доста добре - продължи Пике. – Засега се усещаме ОК, само че е друго и би трябвало да свикнем. Най-важното е да съблюдаваме рекомендациите на здравните управляващи. Наясно съм, че Ла Лига има огромен интерес от доиграването на сезона. Да бъдем на стадионите без аудитория не е това, което бихме желали, само че няма по какъв начин. Чух, че евентуално ще подновим на 12 юни. Няма да можем да играем контроли до тогава и нека да нямаме доста контузени. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР