Един от най-опитните играчи на Черно море Тича Веселин Георгиев

...
Един от най-опитните играчи на Черно море Тича Веселин Георгиев
Коментари Харесай

Веселин Георгиев: В пълен състав първите два мача щяха да са наши

Един от най-опитните играчи на Черно море Тича Веселин Георгиев съобщи, че в случай че отборът е бил в цялостен състав в първите две срещи, е щял да ги завоюва.

" По мое мнение от трите мача, които ще изиграем с този състав, в събота ще срещнем най-класния противник, тъй че се надявам дребните да се показват добре. И най-много да имат предпочитание да се потвърждават. Мисля, че младите не са толкоз " гипсирани вече, само че несъмнено си оказва въздействие, въпреки всичко разликата е голяма, минимум във възрастта, опита и всичко останало. Ако не престават по този начин имат положително бъдеще, съгласно мен ".

Това разяснява преди идната среща от 3-тия кръг на Националната баскетболна лига с Балкан Веско.

" Всеки треньор, изключително първоначално желае да тръгне по най-хубавия метод шампионата, и в този момент им се отдава опция срещу нас да натрупат една победа повече. Според мен, в случай че бяхме в цялостен състав, първите два мача щяха да бъдат наши. Това е ситуацията, играем, стараем се колкото можем в това състояние, упражняваме все едно, че имаме мач с останалите момчета, които нямат право да играят. Очакваме наред развиване на събитията и да победим и ние ", сподели още капитанът на отбора.

" Срещу Балкан не е належащо някой да надъхва младите, само че би трябвало те да са най-много спокойни, да не се тормозят и ще се показват добре. Надявам се да няма отлив на аудитория, тъй като най-много младите момчета се нуждаят от поддръжка, която идва най-много у дома. Нормално е, когато има аудитория те да са по-емоционални и надъхани, и да се показват по-добре ", сподели още Георгиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР