Един от най-опасните потенциални съперници на Григор Димитров на турнира

...
Един от най-опасните потенциални съперници на Григор Димитров на турнира
Коментари Харесай

Схемата се отвори, опасен конкурент на Григор отпадна

Един от най-опасните евентуални противници на Григор Димитров на шампионата в Ченду - 19-годишният канадски суперталант Феликс Оже-Алясим, отпадна през днешния ден от конкуренцията в Китай. Поставеният под №2 младеж загуби с 4:6, 7:6 (5), 4:6 от португалеца Жоао Соуса в среща от втория кръг. Оже-Алясим можеше да застане на пътя на Григор на полуфиналите.

Соуса ще спори за място на 1/2-финалите с “щастливия губещ” от квалификациите Лойд Харис (ЮАР), който пък през днешния ден отстрани с 6:3, 6:3 поставения под №5 сърбин Душан Лайович.

Така схемата се отваря още повече за Григор, който по-рано през днешния ден се оправи със 7:5, 7:5 с британеца Дан Еванс и на следващия ден излиза на 1/4-финалите против казахстанеца Александър Бублик.

От шампионата към този момент отпадна и №3 в схемата Беноа Пер (Франция), а в горната половина към момента в играта е лидерът в схемата Джон Иснър, който сега играе мача си от втория кръг с Егор Герасимов (Беларус). Иснър може да се срещне с Григор чак на финала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР