Един от най-очакваните сблъсъци в лека категория между Райън Гарсия

...
Един от най-очакваните сблъсъци в лека категория между Райън Гарсия
Коментари Харесай

Отложиха битката между Гарсия и Диаз поради счупена китка

Един от най-очакваните конфликти в лека категория сред Райън Гарсия и Джоузеф Диаз се отсрочва за началото на 2022 година, тъй като „ Крал Ри “ е счупил китка по време на подготовка, научихме от DAZN.

Двама от най-хубавите боксьори в лека категория трябваше да премерят сили за мястото на наложителен кандидат за шампионския пояс на Световния боксов съвет на 27 ноември в Лос Анджелис.

Гарсия е минал сполучлива интервенция в дясната китка и към този момент е почнал възобновяване си, с цел да може при започване на идната година дуелът въпреки всичко да се състои.

23-годишният „ Крал Ри “ е в серия от 21 следващи, от които 18 са с нокаут. Това го трансформира в един от най-обещаващите гении в международния бокс сега, само че преди да има опция да постави някой от шампионските пояси към кръста си, ще си остане просто едно надарено момче с бързи ръце.

„ ДжоДжо “ въпреки това в пика на своята кариера, макар че преди три години записа първа загуба от Гари Алън Русел-младши.

I want to thank my fans for all the continued support. We are postponing my next fight for a couple of months as a result of a signifacant hand injury that requires immediate surgery. I will undergo surgery at Cedars-Sinai on Monday. I promise early 2022 I will return better!
— RYAN GARCIA (@RyanGarcia)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР