Един от най-очакваните мачове в света на футбола – миланското

...
Един от най-очакваните мачове в света на футбола – миланското
Коментари Харесай

Милан – Интер и завръщането на Зидан в Реал през уикенда по MAX Sport

Един от най-очакваните мачове в света на футбола – миланското дерби сред Милан и Интер, е акцентът в уикенд програмата на спортните канали на А1. Двубоят е в неделя от 21:30 часа и ще се предава директно по MAX Sport 3.

Зарядът на второто издание за сезона на Derby della Madonnina е огромен, защото с изключение на за своята чест, двата гранда излизат и в директна борба за присъединяване в УЕФА Шампионска лига следващата година. Милан е на 3-о място в класирането на Серия А все още, само че има единствено точка преднина пред градския си противник, който е окупирал 4-ата позиция.

През първия полусезон „ нерадзурите ” победиха „ росонерите ” с късен гол на Мауро Икарди, само че в този момент аржентинската звезда няма да води офанзивата на отбора поради своя спор с управлението на клуба.

Другият конфликт в европейския футбол, който провокира интерес, е от испанската Ла Лига и опълчва Реал Мадрид и Селта Виго, който ще се излъчи по MAX Sport 4. Мачът, който ще означи повторния формален дебют на Зинедин Зидан като ментор на „ кралския клуб ”, е с начален час 17:15 в събота. След кошмарната първа седмица на март, когато Реал загуби всички шансове за трофей след две провали от Барселона и едно от Аякс, управлението на Реал уволни Сантяго Солари и изненадващо върна Зидан с вярата да възроди отбора.

Партньорска обява!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР