Един от най-очакваните дни през годината, особено от технологичните ентусиасти,

...
Един от най-очакваните дни през годината, особено от технологичните ентусиасти,
Коментари Харесай

Открехваме завесата: няколко интересни продукта, които ще бъдат намалени по време на eMAG Black Friday

Един от най-очакваните дни през годината, изключително от софтуерните запалянковци, безспорно е Черният петък на eMAG. Тази година той стартира на 17 ноември, а съгласно предварителната информация в акцията ни чакат над 1 000 000 предложения или над 10 000 000 броя артикули на склад, измежду които над 200 000 бр. смарт телефона и джаджи (смарт технологии, таблети), над 150 000 бр. тв приемници, HI-Fi аудио и фото, над 300 000 бр. преносими компютри и ИТ артикули.

Успяхме да разберем авансово кои ще са някои от най-интересните понижени артикули, макар че към момента не знаем тъкмо с какъв брой. Веднага ги предлагаме на вашето внимание. Важно е обаче да кажем, че при отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат настоящите им цени за интервала преди акцията. Black Friday цените ще са видни и настоящи, започвайки на 17.11.2023 година след началото на акцията до нейния край или до привършване на особено избраните за нея количества.

Това е един много прелестен 4K интелигентен тв приемник, работещ с Tizen. С него имате опция да употребявате голям брой приложения като YouTube, Netflix, Rakuten TV, Amazon Prime, Disney+, HBO Max, Voyo и Sky Showtime. С мощния процесор за класа си, 43-инчовият модел работи в 3840 x 2160 резолюция и поддържа технологии HDR 10+ и HLG, както и непокътнатите решения на Samsung като, Micro Dimming, Contrast Enhancer, Film Mode, противоположен усилвател, Filmmaker Mode (FMM) и Brightness Detection, а също така имате и Dolby Digital Plus. Доста положително уравновесено решение, което на 17 сутринта ще е и много преференциално. Знаем, че от него ще има цели 300 бройки на специфична Black Friday цена.

Vivobook Go 15 OLED се зарежда от процесор AMD Ryzen 5, има 16 GB бърза памет LDDR5 и 512 GB място за предпазване, с цел да ви помогне да извършите всичките си задания, свързани с продуктивността. Vivobook Go 15 OLED поддържа бързо зареждане, тъй че можете да заредите изтощена батерия до 60% единствено за 49 минути. Лаптопът е превъзходен за работа и за развлечение, а от него ще има налични 100 бройки на специфична Black Friday цена.

Въоръжен за геймърска борба, TUF Gaming F15 разполага с процесор Intel Core i7 от 10-то потомство с 6 ядра и 12 влакна, с цел да се оправи със съществени игри, стрийминг и тежка многозадачна работа. В комбиниране с предпазлив графичен процесор NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB GDDR6, преносимият компютър може да изкарва надеждно високи фрагменти в необятен набор от игри, които изгледат прелестно на неговия Full HD с 144Hz освежаване. Машината също така има 16GB RAM и 512GB SSD. От този геймърски звяр в eMAG има 50 бройки на специфична Black Friday цена.

Комбинирайки най-хубавите характерности на Garmin часовниците за фитнес и за разходки навън, здравият мултиспорт GPS часовник Fenix 7 съчетава авангарден дизайн и продуктивност с опция за носене 7 дни в седмицата. Той дава цялостна информация за вашето тяло. Опознайте го по-добре с основания на китката сърдечен темп и пулсов оксиметър, като в същото време се насладите на дългия живот на батерията. За Черния петък от него са заредени 100 бройки на специфична Black Friday цена.

SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G дава обичаните на почитателите на серията функционалности като висока продуктивност, професионална камера и безпроблемна съгласуваност в екосистемата – и всичко това в изтънчен, различим дизайн. S21 FE 5G идва с тройна съществена камера, която предлага усъвършенствана конфигурация за нощен режим за

снимане на ясни и контрастни фотоси даже в най-тъмните условия. Смартфонът разполага и с усъвършенствана 32-мегапикселова предна камера за отлични портрети. От него за Черен петък ще има цели 350 бройки на специфична Black Friday цена.

Електрическият скутер KUGOO KIRIN S1 PRO е планиран по този начин, че да обезпечава улеснение, комфорт и сигурност по време на пътешестване. Той е екипиран с 350W мотор, който задвижва 8-инчовите гуми вид „ пчелна пита “, позволявайки ви да развивате скорост до 30 km/h (19 благи в час). Моделът има доста преимущества, а от него за акцията ще са налични 60 броя на специфична Black Friday цена.

HERO10 Black е една от най-универсалните камери в играта, осигуряваща цялостна скорост и оптималната лекост. Задвижвана от революционния процесор GP2, HERO10 Black снима 5,3K видео с по-висока периодичност на фрагментите, 23MP фотоси, усъвършенствана работа при слаба светлина и изменящата играта Hyper Smooth 4.0 стабилизация на видеото във всички режими. От продукта има 50 бройки за акцията на специфична Black Friday цена.

Който и от тези артикули да си харесате или в случай че решите да сложите в кошницата нещо друго, ползата към eMAG Black Friday е толкоз огромен, че при всички положения е добре да се подготвите. Традиционно, eMAG прави така наречен blackout (затъмнение) на уеб страницата си, преди да посрещне натоварения трафик от искащи да се снабдят със артикули на атрактивни цени. Сайтът става деен рано сутринта, след 7 ч. на eMAG Black Friday – 17 ноември тази година, – а потребителите могат да схванат незабавно щом акцията стартира, като конфигурират мобилното приложение на eMAG и задействат известията.

Добре е да знаем, че бройките на селектираните за акцията предложения са лимитирани и могат да се изчерпят бързо заради огромния интерес. Миналата година на образец, само за 1 минута първоначално са били поръчани 2 282 броя продукта.

Затова от платформата дават потребни препоръки по какъв начин да увеличим шанса си да се сдобием с мечтаните артикули на 17 ноември:

Наръчник за eMAG Black Friday 2023

 Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, с цел да разберете по кое време стартира Black Friday 2023.

Запазете авансово обичаното си място за доставка, с цел да можете бързо и комфортно да вземете поръчките си. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, с изключение на доставка до адрес, ще бъдат разполагаем над 1000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол. Запазете вашата карта в акаунта си, с цел да вършиме поръчки несъмнено и комфортно. Подгответе авансово лист с обичани артикули, с цел да ги добавите елементарно и комфортно в кошницата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР