Един от най-обичаните вратари в историята на „Левски” – Пламен

...
Един от най-обичаните вратари в историята на „Левски” – Пламен
Коментари Харесай

Пламен Николов: Митрев е в основата на провала

Един от най-обичаните вратари в историята на „ Левски” – Пламен Николов, насочи остри рецензии към своя правоприемник Божидар Митрев. Според него изненадващата промяна на „ синия” капитан на почивката против „ Вадуц” е в основата на шокиращото отпадане от скромния лихтенщайнски отбор.

Първоначално към този момент някогашният треньор Делио Роси разясни, че Митрев самичък е поискал промяна, защото не се усеща добре. След това се появи информация, че стражът е останал афектиран от отношението на част от почитателите.

„ Митрев дотам е раздразнителен и нерешителен в своите изяви, че това е крайната мярка, която един вратар може да предприеме. Аз персонално не го извинявам и в случай че беше стиснал зъби и беше останал на вратата, може би нямаше да се стигне до отпадането на „ Левски”, разяснява Николов пред bTV.
Капитанът Митрев самичък изискал промяна на почивката Вратарят не издържал на подигравките
„ С удивление видях, че Божидар го няма през второто полувреме. Защо толкоз време, откогато Роси и треньорът на вратарите са на „ Герена”, формата и на петимата на този пост спадна фрапантно? След напускането на Валентин Захариев равнището на всички потегли надолу”.

Героят от САЩ’94 е безапелационен, че „ Левски” се ръководи неправилно. „ Кой е притежателят на „ Левски”? Спас Русев, компания или други хора? Нека се знае кой какво има в този тим. Кой взима решенията, кой прави селекцията”.
" Синя България " желае всеобщи оставки в " Левски " Фенският концерн предложи помощта си за превъзмогване на "спортната и морална злополука "
„ За мен са нужни фрапантни промени. Ако би трябвало, дано се разгласи нулева година, в която тимът да не се бори за присъединяване в Европа. Да бъдат налагани футболисти, които милеят за „ Левски”, които знаят какво значи това име. А не хора, които подписват един контракт и чакат 10-то число на месеца”.

„ Левски” няма водач. Няма човек, който да скръцне със зъби в съблекалнята и да поведе останалите. По наше време имаше хора с характери”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР