Един от най-обичаните водещи на bTV Емил Чолаков поема по

...
Един от най-обичаните водещи на bTV Емил Чолаков поема по
Коментари Харесай

Емо Чолаков слиза от екран след повече от 13 години

Един от най-обичаните водещи на bTV Емил Чолаков поема по нов професионален път. След повече от 13 години сполучлива кариера като водещ на прогнозата за времето и началник на екипа, Емо излиза от сферата на медиите, само че се насочва към близка до знанията и уменията му, свързани с метеорологията.

"Винаги съм обичал работата си в bTV, тъй като през всичките години работих това, за което съм учил, което ми доставя наслаждение и ми дава огромна независимост. Имах шанса да представям времето по този начин, както желаех да го чуя самият аз - допустимо най-приятелски и положително. Но пристигна моментът да навляза в друга сфера, да овладея още една специалност, към която от дълго време имам полза, и да бъда потребен по различен метод ", сподели усмихнатият синоптик във връзка смяната.

Емил Чолаков се причислява към bTV при започване на 2006 година, откакто приключва "Метеорология и геофизика " в Софийския университет. По-късно, с изключение на водещ, става и началник екип "Прогноза за времето " в малкия екран.

Емил Чолаков постоянно е бил е измежду най-ценените и уважавани сътрудници в екипа, само че макар че ще липсва както на нас, по този начин и на феновете, го поддържаме изцяло в желанието му да сбъдне още една своя професионална фантазия, обвързвана с метеорологията. Емо ще остане наш мечтан посетител и другар, като постоянно ще бъде ентусиазъм и добър образец за екипа на "Прогнозата за времето ", разяснява Венелин Петков, шеф "Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV Media Group.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР