Един от най-обичаните поп изпълнители у нас - Любо Киров

...
Един от най-обичаните поп изпълнители у нас - Любо Киров
Коментари Харесай

Роден поп изпълнител изненада с размера на хонорара си

Един от най-обичаните поп реализатори у нас - Любо Киров - се оказа и един от най-високоплатените, като сравненията с хонорара, който прибира, са с някои от най-оборотните имена в поп фолка.

Само за час и половина пеене, да вземем за пример, Любо Киров прибира " скромните " 11 000 лева Като е значимо да отбележим, че цифрата е след нарастването, което в неговия случай е съвсем двойно.

Въпреки високата оценка, която артистът на " Целуни ме “, " Имам единствено теб “ и " Липсваш ми “ желае за положения труд, ползата към него не стихва. Любопитно е обаче, че с стремежи хонорар е № 1 в неофициалната ранглиста на скъпоструващите поп любимци и съвсем в топ 5 на артистите от сектора в страната, написа " Галерия ". По-тлъсти суми от него прибират само поп фолк идолите Преслава, Галена, Азис и Софи Маринова.

Любопитна детайлност е, че близо до неговия хонорар е и този на сътрудника му Влади Ампов-Графа, който прибира 8000 лева, както и на Михаела Филева - 5000-6000 лева

Немалко пари Любо Киров е съумял да припечели от най-мащабния си концерт досега - на една от най-големите подиуми в Лондон през май. Зад граница той показа новия си албум " Целуни ме ", който излезе на българския пазар през април, давайки поръчка за идните изяви в чужбина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР