Един от най-обичаните от привържениците играч на Левски и пример

...
Един от най-обичаните от привържениците играч на Левски и пример
Коментари Харесай

Станислав Костов ще зарадва децата на предстоящата среща Учи с Левски

Един от най-обичаните от последователите състезател на Левски и образец за геройство и безрезервност – Станислав Костов, ще участва на идната в събота, 19.10, среща от взаимната акция на ПФК Левски и Тръст „ Синя България “ – „ Учи с „ Левски “.

Голмайсторът ще зарадва децата със фотоси и подписи и ще отдели време и внимание за всички присъстващи.

" Припомняме, че на срещата ни преди мача с „ Арда “ ще си приказваме за левскарския дух и еднаквост, а специфичен посетител ще е създателят на „ Синята приказка “ – Петър Димитров.

Един от най-емблематичните „ сини “ последователи ще придвижи децата в неповторимите времена на мъжеството, духът и зараждането на непреходните левскарски полезности. Ще опише за персоналните си прекарвания и срещи с великите играчи от предишното.

Срещата, както и до момента, ще бъде ориентирана към деца до 12 годишна възраст и ще протече в границите на до 45 мин., тъй че на гостите ни да им бъде занимателно, прелестно и удобно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Второто издание на „ Учи с „ Левски “ ще започва в събота, 19.10, на „ Герена “. Сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ (откъм касите на ул. „ Тодорини кукли “ 47) в 17.30 ч., където Лъвски и чиновници на клуба ще посрещнат всички искащи да участват на срещата деца и техните родители!

Елате на „ Герена “, с цел да учим и да се забавляваме дружно!
Очакват ви още изненади! ", споделиха от клуба.

efbet Лига 13 кръг, събота 19 октомври  Левски 20:00предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР