Един от най-обичаните и успешни "сини" вратари – Пламен Николов,

...
Един от най-обичаните и успешни "сини" вратари – Пламен Николов,
Коментари Харесай

Пламен Николов става част от Учи с Левски

Един от най-обичаните и сполучливи "сини " вратари – Пламен Николов, ще участва на идната в неделя, 24 ноември, среща от взаимната акция на Левски и Тръст "Синя България " – "Учи с Левски ".

Трикратният първенец ще зарадва децата със фотоси и подписи и ще отдели време и внимание за всички присъстващи. Пинко, както е прочут измежду последователите стражът, играе за Левски шест сезона. Печели купата на България през 1993, 1994 и 1995 година и купата на страната през 1992 и 1994 година

В четири поредни години (1992-1995) е обявяван за най-хубав вратар в шампионата и печели купата на вестник "Гол ". Участва на СП-1994 в Съединени американски щати, където става бронзов медалист. Притежава отличен инстикт и акробатични намеси.

Гост ще е Георги Бърдаров. Той е доцент доктор в СУ "Св. Климент Охридски ", дълготраен сценарист на предаването "Стани богат ", създател на "27 велики футболни истории ", потомствен левскар и наследник на Костадин Бърдаров – един от доброволците, взели участие в градежа на стадион "Георги Аспарухов ".

Срещата, както и до момента, ще бъде ориентирана към деца до 12-годишна възраст и ще протече в границите на до 45 минути, тъй че на гостите да им бъде занимателно, прелестно и удобно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Третото издание на "Учи с Левски " ще започва в неделя на "Герена ". Сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ (откъм касите на ул. "Тодорини кукли " 47) в 16 ч., където Лъвски и чиновници на клуба ще посрещнат всички искащи да участват на срещата деца и техните родители.

За идната среща издателство ФЮТ и домашните сладки на Cakey Bakey още веднъж ще зарадват всички присъстващи с куп изненади и дарове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР