Един от най-неприятните проблеми, който пряко влияе на самочувствието ни

...
Един от най-неприятните проблеми, който пряко влияе на самочувствието ни
Коментари Харесай

Пробвайте тази рецепта с лук и ще забравите завинаги за пърхота

Един от най-неприятните проблеми, който директно въздейства на самочувствието ни е появяването на пърхот. Никой не обича да има " бял сняг " по облеклата. А в случай че инцидентно това се случи, човек се усеща некомфортно и угнетен. Ето за какво съществуват какви ли не препоръки и скъпи артикули, чиято задача е да ни отърват от този проблем. за жалост в множеството случаи парите ни отиват напразно, защото резултатът или е краткотраен или изобщо липсва.

Пърхотът е дерматологичен проблем, който визира скалпа. Причината са гъбички. От скалпа падат дребни бели люспи, нормално се заплитат в косата и се ронят по облеклата.

Според предварителните изследвания повече от половината от популацията на света страда от някакъв тип пърхот. За благополучие този проблем не съставлява заплаха за здравето.

В допълнение, в някои случаи положението се утежнява. Някои хора пациентите имат сърбеж и раздразнение. Ако забележите по-сериозни признаци, предлагаме Ви да посетите кожен лекар. Въпреки това, в множеството случаи, може да премахнете пърхота сами.

Как да извършите това четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР