Един от най-мащабните тенис скандали ще завърши с продукация на

...
Един от най-мащабните тенис скандали ще завърши с продукация на
Коментари Харесай

Нетфликс прави сериал за драмата с Джокович

Един от най-мащабните тенис кавги ще приключи с продукация на Netflix. Филмовата компания усети капацитета на историята и към този момент работи по документален сериал за света на професионалния тенис, в който тематиката за абсурда на Новак Джокович евентуално ще бъде наранена.

Скандалът продължава да се развива към този момент съвсем 10 дни - на 4 януари сърбина разгласи, че потегля за Australian Open, след което бе арестуван на летището с часове, визата му беше анулирана, водиха го в имиграционен хотел, завоюва обжалването в съда и в този момент тренира за идния шампионат. Съдбата му към момента остава неразбираема, откакто поредност от неточности в документите и неспазени закони го забъркаха в проблеми с няколко страни.

Процесът за сериала ще се управлява от Джеймс Гей Рийс и ще има поддръжка от ATP, WTA и шампионатите от Големия шлем. Сделката е била подписана още преди Коледа, което значи, че погледът в тенис света е бил обезпечен, даже и без да се случи фиаското с Джокович. Развитието от последните дни обаче значи, че Netflix са попаднали на златна мина.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР