Един от най-култовите съвременни играчи в световния футбол - Кевин-Принс

...
Един от най-култовите съвременни играчи в световния футбол - Кевин-Принс
Коментари Харесай

Боатенг нападна младите и заяви: Футболът сега е просто бизнес

Един от най-култовите модерни играчи в международния футбол - Кевин-Принс Боатенг, изрази дълбокото си отвращение от въздействието на парите върху този спорт. Освен това полузащитникът на Фиорентина разкритикува младите футболисти, които похабяват своя гений.

"Всички тези пари са проклинание. Футболът в този момент е просто бизнес, а ние сме единствено цифри. Ако лицето ти не пасва, те сменят. Точка. Вече няма преданост, а това е тъжно. Трябва да има проучване, с което да се разбере какъв брой от играчите с наслада отиват на тренировки и какъв брой се забавляват на тях. Разбира се, че футболът е работа за експерти, само че е толкоз добре платена, че се трансформира и в източник на стрес. Напрежението е голямо, тъй че елементарно може да си приказваме за неща като меланхолия. Има моменти, в които се развличам, само че и такива, в които не е по този начин.

Преди постоянно се забавлявах. Дразня се, когато видя момчета, които не демонстрират своя гений. Знам какво е да го захвърлиш. Някои 19-годишни карат Мерцедеси, получават заплатите си и са щастливи. Имат голям гений, само че нищо не вършат. Никакви спомагателни тренировки, нищо. Просто играят на плейстейшъна и качват фотоси в Инстаграм. Последни идват на тренировките и първи си потеглят от тях. Преди и аз го правех, само че към този момент не можеш да си позволиш да вършиш такива неща във футбола. Иска ми се да не се бях татуирал. В наши дни си доста по-красив без татуировки, защото телата на всички са задачите в рисунки. Татуировките са като защитна стена, без която се усещаме като че ли сме голи. Точно това обаче желая аз ", съобщи ганаецът пред "Билд ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР